Markt met Opening van NYC Sales Office

TORONTO NEW YORK, 3 december 2014 / PRNewswire / Canada Goose, de iconische outdoor luxe kleding bedrijf, kondigde vandaag de opening van haar New York City verkoopkantoor gevestigd in het historische mijlpaal Starrett Lehigh gebouw in West Chelsea. markt waar de omzet steeg met meer dan 45 procent in het afgelopen jaar alleen.

Meer dan 10 jaar geleden, Canada Goose maakte een niet aflatende inzet voor de productie op de Canadese grond te houden, en is sindsdien uitgegroeid tot wereldwijd erkend voor het leiden van de creatie van de categorie premie bovenkleding. canada goose camo http://www.canadagoose12.top In de afgelopen tien jaar is het bedrijf gegroeid meer dan 4.000 procent met de huidige inkomsten overtreffen $ 200M, en verkoopt producten in meer dan 50 landen.

‘De vraag naar producten die de beste prestaties en design te bevrijden van authentieke merken is sterker dan ooit’, zegt Dani Reiss, President CEO, Canada Goose. ‘Of het’ sa moderne explorer trekking door straten van de stad of op een expeditie naar Antarctica, mensen willen de beste kopen en ze ‘ve omarmd ons op een episch niveau als gevolg. Hoofdkantoor in Denver in 2013 waarin de outdoor en ski-markt bedient . Daarnaast werd het bedrijf de officiĆ«le Outerwear Sponsor van het Sundance film Festival, die haar langdurige relatie met de film en entertainment industrie, waar Canada Goose staat bekend als de (on) officiĆ«le jas van filmploegen overal waar ’s koud viert. Van de Zuidpool onderzoeksfaciliteiten en het Canadese Hoge Noordpoolgebied, om de straten van New York City, Stockholm, Milaan, Parijs, Toronto en Tokio, mensen dragen Canada Goose producten vanwege zijn reputatie voor authenticiteit, goede kwaliteit, functionaliteit en iconische stijl. Canada Goose ondersteunt Polar Bears International, evenals een aantal charitatieve organisaties en outdoor ventures die betrokkenheid bij Arctic rentmeesterschap en de omgeving te bieden.

Popularity: 1% [?]

Leave a Reply


Have a question?
Call us at (212) 868-1421